Het gebouw

Oorspronkelijk gebouwd als graanpakhuis Zweden voor de jeneverindustrie heeft het gebouw in de loop van de eeuwen verschillende functies gehad. Zo heeft er een meubelfabriek in gezeten en een kapper.

Voorgevel van ons oude pakhuis

Schiedammers kennen het als de drukkerij van Bruno Cauwe, een bekend figuur in de binnenstad.  Oorspronkelijk heette de straat Walvissteeg in plaats van Walvisstraat. Nog steeds is het een echte steeg, die van lange haven stijgt naar de oude museummolen De Walvis op de vest. Wandelend van de parkeerplaats naar het gebouw lijkt het alsof je een eeuw in de tijd teruggaat.

De onderste twee verdiepingen kun je huren voor diverse activiteiten. Wij verhuren de ruimtes per dagdeel. Als je een vast dagdeel per maand huurt kunnen wij je een aantrekkelijke korting bieden.

Een korte indruk van de Tuimelaar

Op de begane grond ligt coachruimte  Malmö, van ongeveer 11 m2. Deze is geschikt als praktijkruimte voor individuele therapie of coaching, maar andere activiteiten zijn ook mogelijk.

De Griend in opstelling voor een keline groep

Op de eerste verdieping vind je Stockholm, een ruimte van ongeveer 50 m2 die geschikt is voor diverse groepsactiviteiten waarbij je kunt denken aan groepstherapie, yoga, vergaderingen, presentaties.

In deze zaal staat ook een goede piano wat hem geschikt maakt voor bijvoorbeeld zang- of muzieklessen. Beide verdiepingen zijn rolstoeltoegankelijk. Verder hebben beide ruimtes een eigen bel.